Plattegrond Spinde

floormap_spinde_2017

Zaal 1


Zaal 1 is met 71 m² de grootste zaal van de Spinde. Er is d.m.v. een afsluitbaar loket verbinding met de keuken mogelijk. De zaal kan voorzien worden van lichtgewicht tafels en stoelen. Aangezien zaal 1 en 2 gescheiden zijn door een schuifwand is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze zaal 1 uit te breiden tot een zaal van 114 m².

Zaal 2


Zaal 2 is met 43 m² zeer geschikt voor groepen tot 20 personen. De zaal kan worden voorzien van lichtgewicht tafels en stoelen. Aan zaal 2 grenst een bijkeuken welke is voorzien van een grote uitstort gootsteen. Hierdoor is zaal 2 ook geschikt voor activiteiten als schilderen en knutselen.

Zaal 3
Deze ruimte is permanent verhuurd aan Stichting Aold Daol’n.

Zaal 4

zaal4.jg
Buiten dat er in de biljartzaal gebiljart kan worden is het ook mogelijk om hier een bijeenkomst te houden. Dat is mogelijk tot ongeveer 12 personen. Het biljart wordt dan afgedekt met een plaat zodat er een vergadertafel ontstaat.

Zaal huren
Indien u interesse heeft in het huren van een zaal kunt u onderstaand gegevens invullen en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.